Zakaj ravno mi?

  • med sabo primerjajte cene in poiščite najcenejšo ponudbo za ustanovitev d.o.o. podjetja
  • z 1 povpraševanjem prejmite do 10 neobvezujočih ponudb
  • prihranite svoj dragoceni čas, saj ponudbe prejmete že v nekaj urah

 

In zakaj ustanovitev d.o.o. podjetja preko agencije?

  • ker ne potrebujete 7.500 € ustanovnega kapitala
  • ker je ustanovitev d.o.o. podjetja ali prepis opravljen v 48 urah
  • ker vso dokumentacijo za vas pripravi agencija, vi opravite samo podpis pri notarju
  • ker z našim kuponom privarčujete 200€

Izpolnite obrazec in brezplačno prejmite do 10 ponudb.

 

Ime in priimek

Elektronska pošta, kamor pošljemo ponudbe

Telefonska številka (maksimalno 1 klic)

Kdaj želite ustanoviti podjetje?

Dodatne opombe pri ustanovitvi podjetja


 

Časi v katerih živimo so za gospodarstvo težki, kar je privedlo do tega, da imamo veliko nezaposlenih državljanov in državljank, prav tako so napovedi za prihodnost vse prej kot dobre, tako da so ljudje nekako prepuščeni sami sebi in se morajo znajti kakorkoli pač to vedo in znajo. Veliko izmed njih se odloči za ustanovitev d.o.o., ki je lahko luč na koncu tunela vsakega posameznika, ki se je v svojem življenju oziroma v svojem poslovnem življenju znašel na mrtvi točki. V tem članku vam bomo pobližje predstavili ustanovitev d.o.o., ker tudi sami verjamemo, da je to lahko ključ do boljšega življenja posameznika, saj mu lahko podjetje prinese velike uspehe v kolikor bo seveda pravilno posloval.

Kdaj se odločiti za ustanovitev d.o.o. podjetja?

Ni pomembno v kakšnem položaju v družbi ste. Ni pomembno ali ste zaposleni ali ne, prav tako pa tudi ni pomembno ali ste obiskovali kakšno poslovno šolo ali ne. Vsak, ki ima neko podjetniško zamisel, vsak, ki meni, da bi bilo podjetništvo odlična rešitev zanj, vsak, ki je mnenja, da se bo kot podjetnik znašel lahko ustanovi svoje lastno podjetje. Za ustanovitev d.o.o. bodo nekateri rekli, da je zahtevani začetni kapital 7.500€ prevelik kupček denarja, toda nekaj sredstev pa seveda podjetje na začetku potrebuje, da lahko začne normalno poslovati, mar ne?

Za ustanovitev podjetja se lahko odločite takrat, ko nekako ne vidite nobenega drugega izhoda iz vaše trenutne situacije v kateri ste se znašli. Seveda je veliko boljše v kolikor se v podjetništvo podate po svoji lastni želji, ki jo v sebi nosite že vrsto let. Pomembno se je zavedati dejstva, da tisti, ki so nekako v finančnih težavah lahko v njih še bolj zabredejo v kolikor se odločijo za ustanovitev d.o.o., pa jim na koncu ne uspe dobro poslovati. Ves denar, ki bi ga takšen človek investiral v svoje podjetje, bi bil seveda izgubljen, še bolj pomembno pa je, da bi šlo ogromno časa v nič, saj je za postavitev uspešnega podjetja običajno potrebnega ogromno dela in truda, da lahko dobimo prve rezultate.

Je pa seveda podjetništvo bolj pisano na kožo ustvarjalnim ljudem, ki imajo željo po samo ustvarjanju in ljudem, ki so dobro organizirani in disciplinirani.

ustanovitev d o o

Kako ustanoviti d.o.o. podjetje?

Vprašanje na katerega veliko mladih oziroma bodočih podjetnikov nima odgovora in se zato raje ne podajo v podjetniške vode. Seveda je to žalostno in povsem nesmiselno, toda tisti, ki ne more zbrati nekaj ključnih informacij, kako bi sploh lahko uspel kot podjetnik, saj je v podjetništvu prav zbiranje podatkov eden ključnih opravil, ki se ga morate dnevno posluževati.

Ko imate neko podjetniško idejo. Ko imate neko zamisel, ki jo lahko prodate drugim osebam ali morda celo podjetjem. Ko imate življenjsko poslovno priložnost in za njeno izpeljavo potrebujete podjetje. Vse to so razlogi, ki vas vzpodbudijo k temu, da se odločite za odprtje svojega lastnega podjetja. Večina takšnih ljudi se odloča za ustanovitev d.o.o., saj je ta, najbolj priljubljena pravnoorganizacijska oblika verjetno tudi najboljša za opravljanje nekih ne preveč kompleksnih poslov.

Ko se lotevate ustanovitve d.o.o. je potrebno imeti kot prvo 7.500€ začetnega kapitala, s katerim boste seveda lahko kasneje kot podjetje tudi poslovali. Potrebno se je vprašati s kom vse se boste na podjetniško pot odpravili  in v primeru, da je govora o več družbenikih morate sestaviti tudi družbeno pogodbo, kjer boste zapisali vse potrebno, da bodo pravne zadeve že na samem začetku poslovanja urejene tako, kot morajo biti.

Ustanovitev d.o.o. podjetja se lahko opravi na točkah e-vem, kjer vam bodo nudili tudi najbolj osnovno pomoč in vam pomagali, da boste lahko ustanovili svoje podjetje v najkrajšem možnem času.

Ko je ustanovitev d.o.o. končana je vaše novonastalo podjetje vpisano v sodni register, kar pomeni, da lahko pričnete poslovati. Seveda morate izbrati tudi firmo, ki je ime s katerim bo podjetje kasneje poslovalo na trgu.

Kako do podjetja še na nekaj drugačnih načinov

Ko se odločite, da bi radi postali podjetnik imate na voljo več možnosti in sicer lahko se odločite, da boste podjetje ustanovili, kot smo opisali zgoraj. Lahko se pa tudi odločite, da boste kupili že obstoječe podjetje, toda pri takem ravnanju morate biti nekoliko bolj previdni, saj je vedno dobro pred nakupom nekega podjetja le tega temeljito pregledati, saj se lahko zgodi, da se nekje skriva nek strošek, ki ga boste vi morali kasneje poravnati. Kakorkoli že, če se odločate za nakup podjetja, potem prav gotovo veste v kaj se spuščate in imate prav gotovo že nekaj izkušenj s tega področja. Ustanovitev d.o.o. je pa postopek, ki vam omogoči, da v razmeroma kratkem času pridete do podjetja, ki je povsem novo in še nedotaknjeno. Takšno podjetje je seveda brez poslovne mreže, toda tukaj ste vi tisti, ki boste morali le to postaviti. Tisti, ki se spušča na podjetniško pot se tega mora zavedati, saj je to nekaj, kar ga na podjetniški poti prav gotovo še čaka.